Liberatus Hungary

Verhetetlenül kedvező üzemanyag fogyasztási tapasztalatok a Thermo King SLX-szel!

2011-07-12 14:27:46

Már közel három éve került piacra a Thermo King zászlóshajó termékcsaládját képező SLX sorozat, mely évforduló közeledtével kíváncsiak voltunk ügyfeleink hosszabb távú üzemeltetési tapasztalataira. Elsősorban olyan partnereink véleményét kértük ki, akik rendelkeznek a konkurencia termékeivel is, melynek köszönhetően igazán értékes, saját tapasztatokat tükröző, összehasonlításon alapuló és elfogulatlan visszajelzésekhez jutottunk. Legnagyobb örömünkre megerősítést nyert a Thermo King SLX hűtőgépek egyik legfontosabb érdeme: a kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztás:

 

"Cégünk korábban főleg a konkurens márka hűtőgépeit használta. A versenytársak kedvező tapasztalataiból kiindulva úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a SLX-et. Saját tapasztalataink is alátámasztották az SLX-szel kapcsolatos híreket: a Thermo King hűtőgépnél 2,5 l/óra, míg a másik márka esetében 3,1 l/óra fogyasztást mértünk."

Mili Trans Kft, Madarász István ügyvezető  

 

 „Görögországba szállítottunk jégkrémet. Amikor a konkurens hűtőmárka hasonló teljesítményű berendezését már újra kellett tankolni, a Thermo King SLX tankja még félig tele volt.”

M Kamion Trans Kft., Merkovics Viktor ügyvezető

 

 „Cégünk flottájában mindkét gyártó hűtőgépei megtalálhatóak, így van összehasonlítási alapunk a működésükre vonatkozóan. Üzemeltetési tapasztalataink alapján a Thermo King SLX300-50 típusú félpótkocsi hűtője átlagosan 1,3 litert fogyaszt óránként, míg a konkurens márka hasonló teljesítményű készüléke esetében ez a szám 2,3 liter/óra. Éves viszonylatban ez több százezer forintos megtakarítást jelent félpótkocsinként.”

Scantrans Kanizsa Kft., Herke Zoltán ügyvezető

 

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket!

Liberatus Hungary

 

Új Magyarország Fejlesztési Terv