Liberatus Hungary

Intap - jármű ülések

Az INTAP vállalat prémium minőségű üléseket gyárt autóbuszokhoz, minibuszokhoz és speciális járművekhez mint mentőautók, rendőrautók, tűzoltóautók, katonai járművek és egyéb személyszállító eszközök. A cég a 80-as évek óta van jelen a lengyel piacon és 1995 óta viseli az INTAP nevet.

A vállalat közel 50 éves tapasztalatával szavatolja, hogy termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek és egyben kiszolgálják ügyfelei változatos ízlését.

Az összes INTAP ülés a cég lengyelországi üzemében készül. Egy jól szervezett mérnök csapat gondoskodik az ülések kialakításáról annak érdekében, hogy egyidejűleg biztosítsanak megfelelő komfortot és biztonságot használóinak az utazás során.

Esztétikus és ízléses színvariációjú szövetek valamint ergonomikus és modern formájú kárpitok fedik az üléseket. A járműgyártók eredetijével azonos szövetek, műbőr vagy valódi bőr borítás is megtalálható a kínálatban.

A vállalat filozófiáját a folyamatos fejlesztés és az innovatív ötletek alkalmazása jellemzi. Célja, hogy ügyfelei teljes megelégedettségét a legmagasabb minőségű termékek méltányos áron történő szállításával érje el.

 www.intap.com.pl

 

Letöltések

M2 és M3 kategóriájú autóbuszülések áttekintője
polo_ekolider_ergobus.pdf (1689 KB)
letöltés   megnyitás

 

Képgaléria

 

Intap Hírek

»

Új Magyarország Fejlesztési Terv