Liberatus Hungary

Fresco - állóhelyzeti hálófülke klímák

Az AUTOCLIMA vállalat több mint 40 éve van jelen a járművek légkondicionáló berendezéseit gyártók táborában. Az új, Torinó melletti cambianoi székhelyén jelenleg 120 alkalmazottat foglalkoztat a cég. Munkájuk a hagyományos utastéri légkondicionálók gyártása mellett egyedi megoldások tervezésére is kiterjed, kiszolgálva ezzel ügyfeleik speciális kívánságait.

A Fresco család az Autoclima javaslata a legjobb komfort biztosítása érdekében a hálófülkés tehergépkocsik fülkéjének légkondicionálására nappal és éjszaka egyaránt a kategória csúcsát jelentő hűtőteljesítményével. Az állóklíma valódi, kompresszoros légkondicionálóként a jármű motorjától függetlenül, tisztán és halkan csökkenti a kabin hőmérsékletét és páratartalmát. A Fresco család számos kivitele (Top, Back, RT, Genius, U-GO) az összes típusú kabinos tehergépjárműre alkalmassá teszi a terméket és beszerelése sem követel kompromisszumokat.

A Fresco parkoló klíma sorozat legújabb U-GO névű tagja pedig a beépített állóklímákkal azonos műszaki tartalomal, de teljesen hordozható kivitelben kínál megoldást a pihenőidő komforosabbá tételéhez.

 www.autoclima.com/fresco

 

Letöltések

Autoclima Fresco termékkatalógus
AU_folder-fresco_2021_9Apr-1.pdf (3747 KB)
letöltés   megnyitás

 

Képgaléria

 

Autoclima - Fresco Hírek

»

Új Magyarország Fejlesztési Terv