Liberatus Hungary

Allison Transmission – automata sebességváltók

Az automata sebességváltók gyártásában világelső Allison Transmission 10 éve gyártja a 3000-es és a 4000-es (közepes és nagy terhelhetőségű közúti) típuscsaládú automata sebességváltóit Magyarországon, Szentgotthárdon. Az Allison a közúti járművek teljes palletájához (pickup, tehergépjárművek, midibusz, autóbusz, daru, köztisztasági járművek stb.), valamint a speciális berendezések széles skálájához nyújt megoldásokat (olajfúró berendezések, szivattyúállomások, bányagépek, katonai eszközök).

A szélsőséges igénybevételeknek – gondoljunk csak a mindenegyes budapesti hulladék gyűjőnél naponta megálló szemétszállító autókra - is megfelelő, hosszú élettartamú, hosszú szerviz intervallumú, és mérsékelt szervizigényű konstrukciónak köszönhetően az Allison sebességváltók egyre népszerűbbek.

Bár nem tudunk róla, a hazai nagyvárosainkban is „körülvesznek” az Allison váltóművek: repülőtéri földi járművekben, tűzoltóautókban, autóbuszokban és a köztisztasági járművekben is nagy számban megtalálhatjuk ezeket.

A Liberatus Hungary Kft. mint az Allison magyarországi vezérképviselete magas színvonalú szolgáltatással, gyári képzésben részesült szerelőcsapattal és alkatrészbázissal igyekszik öregbíteni a márka kifogástalan hírnevét.

 

További információk a gyártó honlapján és YouTube csatornáján:
 www.allisontransmission.com

www.youtube.com/user/allisontheautomatic

 


 

Letöltések

Allison Transmission magyar nyelvű cégismertető
AT_CorpBro-SA5938HU.pdf (8033 KB)
letöltés   megnyitás
Allison general overview
Letoltes_allison overview.pdf (3293 KB)
letöltés   megnyitás

 

Képgaléria

 

Új Magyarország Fejlesztési Terv