Liberatus Hungary

Thermo Assistance – nemzetközi szerviz asszisztencia

A Thermo Assistance egy több nyelven beszélő, éjjel-nappal elérhető nemzetközi ügyfélszolgálat, amely Ön és a legközelebbi Thermo King szerviz között teremt közvetlen kapcsolatot, amennyiben hűtőkészüléke meghibásodik bárhol Európa útjain. A segítségnyújtó szolgáltatás igénybevételéhez a Liberatus Hungary fizetési garanciája szükséges, így a sürgősségi javítás költségeit Ön utólag a Liberatus Hungary által kibocsátott számlán fizetheti.  

 

A telefonos hibabejelentéshez az alábbi információk megadása szükséges a Thermo Assistance diszpécserének:

 

- telefonszám, amin Ön visszahívható,

- vállalkozása neve,

- jármű forgalmi rendszáma,

- a jármű földrajzi helye és úticélja,

- a Thermo King készülék típusa,

- a termosztát beállítási értéke,

- a rakomány pillanatnyi hőmérséklete,

- a készülék hibakódja illetve a hiba feltételezhető oka,

- amennyiben garanciális a hűtőgép vagy rendelkezik valamilyen szintű Thermo King "TotalKare" szerződéssel.

 

Amikor valamennyi kérdésre felkészült, hívja a Thermo Assistance ügyeleti számát:  

 

Tel.: +800 80 85 85 85  ( vagy  +32 27 00 17 35 )

 

A legközelebbi ügyeleti szolgáltatást biztosító szerviz kiválasztásában már a Thermo Assistance diszpécsere segít, de az elérhető szervizek címlistája a Thermo King weblapján is megtalálható ( https://dealers.thermoking.com/dealer-locator.html )

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Liberatus Hungary Kft. a külföldi ügyeleti javítások esetén kizárólag fizetési kezességet biztosít az ilyen megállapodással rendelkező ügyfelei számára. A megállapodás megkötésére normál munkaidőben kerülhet sor, melynek feltételeiről érdeklődjön munkafelvételünkön. A külföldön elvégzett ügyeleti javítás díja és annak minden járulékos költsége (kapunyitási díj, ügyeleti felár stb..) az ügyfelet terheli. A szervizek óradíjai Európa szerte nem egységesek. Az elvégzett javítások a Thermo King szabályzata alapján történnek, kizárólag eredeti pótalkatrészek felhasználásával. A javítás megszervezése a Thermo Assistance feladata (működtetője: EBTS Pro Assist N.V.), a javítás elvégzéséért és annak minőségéért pedig az adott Thermo King márkaszerviz felel. Utólagos reklamációkat a Liberatus Hungary Kft-n keresztül nem tud érvényesíteni, cégünk kizárólag a fizetési kezességvállalást szolgáltatja ügyfeleinek.

 

Új Magyarország Fejlesztési Terv