Liberatus Hungary

Our services

 

Digitális menetíró készülék illesztés, tachográf kalibrálás

Szervizünk szolgáltatási körét 2022 júliusától újabb tevékenységgel bővítjük. »

Műszaki viszgaállomás lettünk!

Szolgáltatási körünk bővítéséről szóló tavaly őszi bejelentésünk ezúttal a műszaki vizsgaállomásunk indulásának örömteli hírével teljesedik ki. »

Szivárgáskeresés és hűtőkészülék regisztráció

Kötelező szivárgásvizsgálat és hűtőkészülék regisztráció a Liberatusnál. »

Pótkocsik és félpótkocsik teljes körű karbantartása és szervizelése.

Teljes körű fék, futómű, villamosság és felépítmény javítás »

Pótalkatrész ellátás

A Liberatus Hungary biatorbágyi telephelyén található az összes képviselt márkánk központi pótalkatrész raktára is. Polcainkon 2000 cikkaszám alatt 120 millió forintot meghaladó értékben 25000 darab alkatrész áll folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére. A készleten nem tartott tételeket pedig akár 24 órán belül szállítjuk közvetlenül a gyártó telephelyéről. Raktárosaink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.    »

GDP tanúsítvány, azaz Pharma Certificate

Az Európai Bizottság gyógyszerszállítással kapcsolatos iránymutatásának, az ún GDP-nek (Good Distribution Practice) való megfelelést igazoló tanúsítvány (Pharma Certificate) megrendelhető a Liberatus Hungary Kft-nél. »

ATP vizsga és tanúsítvány

Időszakos ATP alkalmassági szemle és mérés (FRC hosszabbítás) »

Thermo Assistance

THERMO Assistance is a multi-lingual 24 hour telephone breakdown assistance service throughout Europe that puts you in direct contact with an authorised Service Dealer whenever you require one. »

Emelőhátfal vizsga

Központi márkaszervizünk vállalja emelőhátfalak kötelező éves vizsgáztatását. Az emelőgép éves nagyszervizét is célszerű a vizsgával egybekötni, így mindent egy helyen és egy időben tudunk bonyolítani. Időpont egyeztetés céljából használja online bejelentkező ablakunkat vagy tárcsázza központi szervizünket a 06 23 313 069 -es telefonszámon. »

Szerviz és karbantartási szerződések

A Liberatus Hungary szervize és szervizhálózata készséggel áll ügyfelei rendelkezésére karbantartási és szervizszerződések megkötésében. Cégünk márkától függetlenül, személyre szabott megoldásokat kínál raktérhűtő, autóbusz-légkondicionáló, emelőhátfal vagy automata váltó flottákat üzemeltető partnereinek. Az egyedi szerviz óradíjaktól és alkatrészkedvezményektől, a nemzetközi hálózat igénybevételére is jogosító átalánydíjas... »

Muncie mellékhajtások szervizelése

2012. szeptemberétől bővítettük szerviztevékenységünket: a MUNCIE márkájú PTO-k képesített, minősített szervizelését is végezzük. A mellékhajtások területén igen nagy tapasztalattal és múlttal rendelkező amerikai cég mellékhajtóművei számos ipari járműben, célgépben megtalálhatók. »

Klíma és hűtő elpárologtató tisztítás és fertőtlenítés

Tapasztalatunk szerint a szennyezett, ritkán takarított szűrőbetétek és hőcserélők akár 30-40%-kal is ronthatják a raktérhűtők és az autóbuszklímák teljesítményét, ami növekvő üzemanyag fogyasztást eredményez. Emellett a hőcserélőkön megtelepedett gombák és baktériumok számos veszélyt jelenthetnek autóbusz esetében az utasok egészségére, raktér esetében a szállított élelmiszer minőségére. A problémára a Thermo King új, Climador nevű,... »

Autóbusz üveg fóliázás

LLumar »

Új Magyarország Fejlesztési Terv