Liberatus Hungary

Magunkról

 A Liberatus Hungary Kft-t világszínvonalú haszongépjármű-technikai berendezések hazai márkaképviseletére alapítottuk 2005-ben. Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonban van. 

Cégünk forgalmazza a Thermo King raktérhűtő és autóbusz légkondicionáló berendezéseket és képviseli az amerikai Allison Transmission céget, amely világmárka az automata sebességváltó gyártásban. Szintén mi értékesítjük hazánkban a belga Dhollandia cég emelőhátfalait, a német AMF-Bruns jármű-akadálymentesítő eszközeit, a Frenzel autóbusz-komfort berendezéseit, a lengyel INTAP járműüléseit és nem utolsó sorban a Fresco típusú hálófülke klímákat az Autoclimától

Elsődleges célkitűzésünk, hogy ügyfeleinknek a cégünk által képviselt világszínvonalú márkákhoz méltó kiszolgálást nyújtsunk, amely az értékesítésen túl természetesen kiterjed a szervizszolgáltatásra és a vevőszolgálati tevékenységre is. Mindennek legfontosabb eleme országos szervizhálózatunk. Központi márkaszervizünk naprakész raktárkészlettel, folyamatosan képzett szerelőkkel és 24 órás ügyeleti rendelkezésre állással várja ügyfeleinket.

Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollegáink, a képviselt cégek által nyújtott stabil háttér és jól megközelíthető, színvonalas telephelyünk biztosítja ügyfeleink magas szintű kiszolgálását.


Tevékenységeinget az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer alkalmazásával végezzük.


 

Letöltések

ÁSzF 2022 Április
ASZF 2022-04-04.pdf (58 KB)
letöltés   megnyitás
ISO 9001:2015 tanúsítvány
tanúsítvány 2022.pdf (324 KB)
letöltés   megnyitás

 

Képgaléria

Új Magyarország Fejlesztési Terv