Liberatus Hungary

Az ADVANCER megérkezett!

2020-06-25 18:47:10


 

Motorfordulattól teljesen függetlenül szabályozott légárammal, páratlan üzemanyag-hatékonysággal és jelentősen csökkentett fenntartási költséggel, az ADVANCER a pótkocsihűtés jövőjét hozza el.

 

Az ADVANCER A-sorozat már a bevezetésekor három különféle változatban érhető el, az A-360, az A-400 és az A-500, mely család teljesen új tervezési architektúrát képvisel és új szabványt teremt a teljesítmény, a hőmérséklet-szabályozás és a flottakövetés területén.  

 

 

„Piacvezetőként a Thermo King-nél megértjük, hogy felelőségünk is vezető szerepet betölteni a hűtött áruszállítás technológiájának és lehetőségeinek fejlesztése területén. Azóta, hogy több mint 80 évvel ezelőtt elindítottuk az iparágat, folyamatosan fejlesztettünk azért, hogy eleget tegyünk és túl is teljesítsük az ügyfelek igényeit, javítsuk a hatékonyságot és csökkentsük termékeink környezeti lábnyomát ” - mondta Francesco Incalza, a Thermo King Europe, a Közel-Kelet és Afrika elnöke. „Az Advancer ma egy újabb mérföldkövet tesz hozzá történelemünkhöz. Ezzel a teljesen újragondolt hűtőkészülék platformnak a bevezetésével iparágunk határait igyekszünk kihasználni. Ez a mi víziónk a pótkocsi hűtés jövőjéről, és ez a jövő most itt van és elérhető az ügyfeleink számára.”

 

"Az ADVANCER-rel visszamentünk a rajztáblához, és feltettük a kérdést önmagunknak; hogy néz ki a jövő?" mondta David O’Gorman, a Thermo King vezető termékmenedzsere. „Megkértük az ügyfeleket, hogy mondják el nekünk, hogy mire van szükségük, mi legyen jobb, hogy több üzletet nyerhessenek és kisebb költséggel üzemeljenek. Az eredmény egy áttörést hozó megoldás, amelyre úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink várnak. ”

 

A valós körülmények közötti tesztelések alkalmával az előd és a versenytársak zászlóshajó berendezéseivel történő összehasonlító tesztjei azt mutatták, hogy az ADVANCER akár 40 százalékkal gyorsabban képes a kívánt értékre hűteni a rakteret és akár 30 százalékkal üzemanyaghatékonyabb, mint a piaci átlag.

 

"A közúti teszteken teljesítő hűgépek több mint egymillió kilométert utaztak, áthaladtak különböző éghajlati zónák között és több tízezer üzemórát futottak dízel- és elektromos üzemmódban" - tette hozzá O'Gorman. „Átkeltek sivatagokban, tengerszint feletti nagy magasságú vidékeken, átkeltek tengereken kompokon utazva, és intermodális járatokat láttak el vonatokon szállítva. A tesztek során az ADVANCER berendezések hibamentesen teljesítettek. "

 

Az új architektúra magában foglalja az ügyfelek elvárásait, amelyeket a kezdetektől aprólékosan gyűjtöttek és melyeket aztán figyelembe vettek a tervezéskor, a Thermo King évtizedes tapasztalataival és felhalmozott ismereteivel együtt. Ennek eredményeként az ADVANCER olyan egyedi funkciókat tartalmaz, amelyek átfogóan kezelik az üzemeltetési és pénzügyi kihívások széles skáláját, úgy mint:

 

  • Szabadon változtatható légáram, amely minden útra és rakományra szabályozható, és független a berendezés motorfordulatszámától
  • Páratlan elektromos és üzemanyag-hatékonyság, hozzájárulva az alacsonyabb CO2 lábnyomhoz, valamint 50% -kal kevesebb károsanyag kibocsátású motorok, a legutóbbi „NRMM V” kibocsátási szabványnak eleget téve
  • Elektronikus motorfordulatszám-szabályozás az A-400 és A-500 típusokban, így ezek az első olyan hűtőberendezések a piacon, amelyek teljes átláthatóságot nyújtanak az üzemanyagszintek és az üzemanyag-fogyasztás tekintetében. Rögzítik, megjelenítik és a telematikán keresztül távolról elérhetővé teszik az üzemanyag-fogyasztási adatokat
  • Alacsonyabb karbantartási költségek és könnyű szervizelhetőség az elődhöz képest, köszönhetően a szenzoroknak, amelyek pontosan érzékelik a motor, az üzemanyag, az akkumulátor és az egyéb kulcsfontosságú alkatrészek teljesítményét és állapotát
  • Flotta intelligencia, mint alaptartozék. Az ADVANCER két éves teljeskörű telematikai kapcsolatot kínál vételárában.

 

Az ADVANCER hűtőgépeket a Thermo King a nulla hulladékkibocsátású üzemében, az írországi Galwayben gyártja. Az újonnan kialakított, korszerű gyártósor 60%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az előd készülék gyártási folyamata.

A Thermo King ADVANCER igazodik anyacége a Trane Technologies 2030-as fenntarthatósági törekvéseihez, elkötelezett ügyfelei széndioxid kibocsátásának egy gigatonnával történő csökkentése iránt - ami megegyezik Olaszország, Franciaország és az Egyesült Királyság éves kibocsátásával.

 

 

 

Az új gépcsaládról örömmel nyújtunk bővebb felvilágosítást ügyfeleink részére, keressék bizalommal kollégáinkat az ismert elérhetőségeiken.

 

Képgaléria

Új Magyarország Fejlesztési Terv