Liberatus Hungary

Thermo King – raktérhűtők és autóbuszklímák

Az Ingersoll Rand cégcsoporthoz tartozó Thermo King Corporation 1938-ban alakult és azóta világelső a mobil hőmérsékletszabályozó rendszerek gyártásában. Széles termékpalettája a raktérhűtő készülékek és az autóbusz-légkondicionálókon túl kiterjed a tengeri konténerek hűtőire valamint a vasúti járművek klímaberendezéseire is. A márkanév nem csak a szakmabeliek régi jó ismerőse hazánkban, hiszen a Thermo King berendezéseivel szerelt hűtőkamionok, teherautók és autóbuszok a márka magas piaci részesedésének köszönhetően naponta jönnek velünk szembe az ország útjain.

A Liberatus Hungary Kft. büszke arra, hogy megalakulása óta a megtisztelő forgalmazói joggal rendelkezve értékesíti és szervizeli a Thermo King cég termékeit hazánkban.

www.thermoking.com

 

 

Thermo King - raktérhűtők

A Thermo King név régóta ismert fogalom a szakmabeliek számára. Raktér hűtésére szolgáló berendezést 1938-ban elsőként a Thermo King cég alapítója állított össze, ma a cég tíz gyára működik a világ hét országában. Az amerikai cég világszerte piacvezető a raktérhűtés és - fűtés terén, ami a kiváló minőség mellett a professzionális márkaszerviz hálózatnak köszönhető. »

Thermo King – autóbusz légkondicionálók

A Thermo King HVAC (Heating Ventillating AirConditioning = Fűtés Szellőztetés Légkondicionálás) üzletága megoldást kínál - járműgyártóknak és végfelhasználóknak egyaránt - autóbuszok és vasúti kocsik (villamos, metro, motorkocsi, HÉV, stb) teljes körű hőmérséklet-szabályozásának kialakítására. »

Thermo King - hűtőkonténerek

A Thermo King Cold Cube hűtőládák sokoldalúan felhasználhatóak kis mennyiségű friss, vagy fagyasztott áru szállítása, illetve tárolása esetén. A többféle méretben és konstrukcióban rendelhető, könnyű és kifejezetten tartós műanyag dobozok kompakt kialakításuknak köszönhetően hőhídmentes, tökéletes szigetelést biztosítanak. Az integrált, digitális kompresszor a jármű elektromos rendszeréről, illetve külső 220V hálózatról is... »

Hőmérséklet regisztrálók

Az EN12830-as szabvány szerint a hűtött, romlandó árut szállító járművet kötelező felszerelni olyan önálló eszközzel, amely szállítás közben is szabályos időközönként méri a raktér hőmérsékletét és a mért értékeket rögzíti. A Liberatus Hungary Kft. a rendelet kívánalmainak megfelelő hőmérséklet regisztrálók forgalmazásával nyújt ügyfeleinek kényelmes megoldást. Ezek a nagy teljesítményű beépített nyomtatóval rendelkező... »

TK Assistance – Nemzetközi szerviz diszpécser szolgálat

A Thermo Assistance nem más mint egy soknyelvű segítség, amely közvetlen kapcsolatot teremt egy szakszervizzel, ha szükség lenne rá a nap 24 órájában. A rendszer egész Európában működik és több mint 420 hivatalos Thermo King szervizzel áll kapcsolatban. »

Thermo King hírek

Thermo King üzletághoz kapcsolódó híreink »

Új Magyarország Fejlesztési Terv