Liberatus Hungary

Fresco 3000 - állóhelyzeti hálófülke klímák

Az AUTOCLIMA vállalat több mint 40 éve van jelen a járművek légkondicionáló berendezéseit gyártók táborában. Az új, Torinó melletti cambianoi székhelyén jelenleg 120 alkalmazottat foglalkoztat a cég. Munkájuk a hagyományos utastéri légkondicionálók gyártása mellett egyedi megoldások tervezésére is kiterjed, kiszolgálva ezzel ügyfeleik speciális kívánságait.

A Fresco 3000 család az Autoclima javaslata a legjobb komfort biztosítása érdekében a hálófülkés tehergépkocsik fülkéjének légkondicionálására nappal és éjszaka egyaránt a kategória csúcsát jelentő hűtőteljesítményével (950 W – 3245 BTU/h). Az állóklíma valódi, kompresszoros légkondicionálóként a jármű motorjától függetlenül, tisztán és halkan csökkenti a kabin hőmérsékletét és páratartalmát. Az új generációs készülékcsalád önsúlya mára jelentősen csökkent, hála a szimpla Danfoss kompresszor (BD350GH) alkalmazásának. A Fresco 3000 három kivitele (Top, Back és RT) az összes típusú kabinos tehergépjárműre alkalmassá teszi a készülékcsaládot és beszerelése sem követel kompromisszumokat.

A Fresco parkoló klíma sorozat legújabb U-GO névű tagja pedig a beépített állóklímákkal azonos műszaki tartalomal, de teljesen hordozható kivitelben kínál megoldást a pihenőidő komforosabbá tételéhez.

 www.autoclima.com/fresco

 

Letöltések

Fresco termékcsalád prospektus
brochure_Fresco_autoclima 2011.pdf (805 KB)
letöltés   megnyitás
Fresco 3000 Top és Back kivitelek magyar nyelvű prospektus
Fresco 3000 autoclima_magyar.pdf (488 KB)
letöltés   megnyitás

 

Képgaléria

 

Autoclima - Fresco Hírek

»

Új Magyarország Fejlesztési Terv